Amrita - Lélekfészek

KINEZIOLÓGIA, BELSŐUTAZÁS, LÉLEKOLDÁS BONYHÁD

Asztrológia – Születési képlet elemzése

2018. január 02. - Amrita Forrásasszony lánya

Erősségeidet, gyengeségeidet, és lehetőségeidet mutatja meg a születési képlet alapján végzett elemzés. Az önmagad megismeréséhez szükséges alapokat tárja fel.

A horoszkóp olyan, mint egy egész alakos, lélekkel és szellemiséggel töltött röntgen felvétel. Nem más mint a tudatalatti belső térképe.

asztrologia.jpg

Se a zodiákus jegy nem vagy, se a bolygó, se az aszcendensed, a képletedben. Pont mint a test- ahol minden szerv, a térd, a máj, a hólyag, stb. mindegyik össze és Hozzád tartozik.

A mag, - az üres fehér legkisebb kör, - a középpont a képletben, amire energiák hatnak. Az elemzés a születés pillanatára igaz, - energiák összessége, a legalsó oktávon játszott megélések lehetősége, egy fajta „indulási energia háló”. Az egyén, előzőéleteiből érkezik pár energia mintával (karma), aztán, a fogantatás előtti időszakban már tudni lehet, milyen szülőkhöz, kikhez érkezik. A magzati korban, majd a születést követően, a gyermekkorban magába szívja a lélek a családi rendszert, amiből aztán rálép a felnőtté válás útjára, kapcsolatokat hoz létre, családot alapít, munkát vállal. A megbetegedések, a balesetek lehetőségei, a hajlamok, is kiolvashatók a születési képletből.

Nincs tökéletes képlet de szülői háttér sem. A gyermekkor a karma, - az előző életekből hozott minták következménye. Megmutatja, milyen hatások formáltak, milyen elmeszerkezet alakult ki ennek hatására. Rámutat arra, hogy milyen érzésekkel, gondolatokkal, stratégiákkal éled az életet, milyen technikákkal állsz önmagad boldogságának útjában. Ránézhetsz az igényeidre, nagyító alá kerülhet a párkapcsolati forgatókönyved.

astrology.jpg

 

Segítségével hosszú évek külső-belső kutatását, kérdéseinek megválaszolását tudod felgyorsítani, Életedet szabadabban, magasabb szinten, boldogabban tudod működtetni.

A képlet elemzést egy kb. 2 órás személyes – esetleg viber, skype, messenger segítségével, a távolságok áthidalásának érdekében - konzultációval adom át.

A teljes elemzés tartalmazza a karmát, amivel érkeztél, a szülői hátteret, a gyermekkorodat, a párkapcsolataidat, a munka területeket, és az egészségi állapotra utaló jelzéseket, üzeneteket.

Az elemzéssel együtt átadok egy terápiás javaslatot is, hogy milyen terápiával, mely energiák pótlásával/egyensúlyba hozásával, milyen táplálkozással tudod önmagad problémáinak javát magad mögött hagyni, gyógyítani, javítani – élőbbé, szabadabbá, boldogabbá tenni Életedet, megéléseidet.

 További információk, a Kapcsolat >>> menüpont alatt.

Bach virágterápiáról

Egyszerű és könnyen használható módszert kínálok neked a Bach virágterápia segítségével. A módszert a virágcseppeket, kiválóan tudod alkalmazni, testi és lelki problémák esetén is.

A virágeszencia készlet, segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét. Rohanóvilágban élünk, sok a zaj, a feszültség, így jó ha a mindennapok működéséhez, rendjéhez, békéjéhez tudod, hogy melyik Bach virágeszencia juttat hozzá.

A Bach virágterápia igen egyszerű módszer, a – cseppek mellékhatásai nem ismertek, nem váltanak ki allergiás tüneteket.

bach-flowers.jpg

 

A Bach virágterápia a vadon élő növények virágaiból készült eszenciákon alapul, és közvetlenül képes hatni a lelkiállapotra. A Bach-virágterápia rendszerét, egy angol orvos, dr. Edward Bach fedezte fel, és a módszert 1930-s évek óta alkalmazzák sikerrel. dr. Edward Bach olyan gyógymódot keresett, amelynek segítségével könnyen megtalálható a betegség lelki oka, és sikeresen kezelhetőek.

 

A 38 Bach virágeszencia mindegyike, egy-egy kedélyállapothoz társítható.

A szerek kiválasztásához az egyén lelki/érzelmi állapotát vizsgálom, mérem fel, tesztelem. A Bach virágterápia közvetlenül az energiarendszerre hat. Szándékosan nem írtam, hogy emberi energiarendszerre, mert kifejezetten jól használhatóak a virágeszenciák, kutyák és macskák esetében is.

 

bach-flowwers1.jpg

"A Bach virágterápia hatékonyan egészíti ki az alternatív terápiákat, de jól illeszkedik a hagyományos orvosi módszerekhez, a gyógyszer szedéshez is. Akár önállóan is használható terápia. Azonban tapasztalataim alapján azt javaslom, hogy a Bach virágterápia mellett, más alternatív, önismeretet elősegítő, blokkokat oldó terápiát is végezzen párhuzamosan az egyén, - családállítás, kineziológia, belső utazás, izzasztókunyhózás, stb.

Megjegyzem: az ember nemcsak testből áll! Van lelke és rendelkezik transzcendentális résszel is.

A betegségek teljes mértékben, a test-lélek-szellem hármassága közötti harmónia megbomlásából keletkeznek. (Véleményem szerint ilyenek a balesetek is.)

A gyógyuláshoz ennek a hármas egységnek a helyreállításában keresendő minden esetben.

 

Az alábbi felsorolás segítségével - ha tíz állításra, helyeselve bólintasz, hogy "igen, érzelem, érzet terén ilyen vagyok, vagy hasonló", akkor szinte biztos, hogy szükséged van Bach-virágterápiára!

 

 • Alaptalan félelem és veszélyérzetem van

 • Olyan mintha megbabonáztak volna

 • félek beszélni az érzelmeimről

 • meglehet becsavarodtam

 • bátortalan, tétova, óvatos vagyok

 • túl erősen aggódok másokért

 • hajlamos vagyok gyorsan pánikba esni

 • nem bízok saját ítélőképességemben

 • magam vagyok a két lábon járó kétkedés

 • nem látok kiutat, lelkileg feladtam

 • hétfő reggel úgy érzem magam, mintha másnapos lennék

 • streszt vált ki nálam, ha igennel vagy nemmel kell válaszoljak

 • tanulási zavarok, késleltetett fejlődés

 • rossz a memóriám

 • gyakran füllentek

 • a jövőtől semmit se várok már

 • semmihez sincs kedvem

 • a végsőkig kimerültnek érzem magam, már csak nyugalmat akarok

 • kiveszett belőlem az életöröm és a belső motiváció

 • szeretnék kikerülni bizonyos helyzetekből és/vagy kapcsolatokból

 

Kapcsolat

Bach virágeszenciák leírásai

 

 

 

Programok, rendezvények, események

 

calendar-list.jpg

 

Az alábbi felsorolásban olvashatsz a közeljövő programjairól, eseményeiről. A programokról érdeklődni, tájékoztatást kérni, vagy jelentkezni a KAPCSOLAT menüpont alatt lehet, vagy IDE kattintva.

 

2017. október 21. szombat, 9,00 órától

Izzasztókunyhó építés és avatás - Bonyhád

 

2017. október 27. péntek 17,00 órától

Péntek esti tea - Bonyhád

 

2017. október 28. szombat 9,00 órától

Workshop - Bonyhádi Művelődési Ház

 

2017. november 1. szerda 14,00 órától

Ősök Ünnepe - Bugac

 

2017. november 10. péntek 17,00 órától

Teaest Amritával - Bonyhád

 

2017. november 18. szombat 9,00 órától

Izzasztókunyhó és Diád - Mond meg nekem ki vgy te? - Bonyhád

(a diád egy tudatos kommunikációs gyakorlat)