Amrita - Lélekfészek

KINEZIOLÓGIA, BELSŐUTAZÁS, LÉLEKOLDÁS BONYHÁD

Mi a KINEZIOLÓGIA?

2010. november 21. - Amrita Forrásasszony lánya

A kineziológia az első olyan szintézis melynek alapjául szolgálnak az ősi kínai tapasztalatok (pl. akupunktúra), a modern nyugati társadalmi és természeti tudományok (pl. pszichológia, a filozófia, a nyugati orvostudomány, a táplálkozás- és a testmozgás tudománya).

A KINEZIOLÓGIA szó azt jelenti, hogy mozgástan, mozgástudomány.

 

 

 

 Photo by © Gerd Altmann - PIXELIO

 

 

A mozgás az élet, azaz az életenergia.

 

 
 

  • Az életenergia a meridiánokon keresztül, jut el az izmokhoz, szövetekhez és a legapróbb sejtekhez, amellyel elsősorban a Touch For Health mint a kineziológia gyökere foglalkozik;

 

  • A mozgás serkenti az agy optimális, tanulási és az észlelési funkcióját, ezt a Brain Gym KINEZIOLÓGIAI ág képviseli;

 

  • A KINEZIOLÓGIA, a durva anyagi megnyilvánulási formákat melyeket az érzelem és a gondolkodás szül, finom szinteken, gyengéden alakítja át, ehhez a One Brain módszer segít.

(ezzel a három módszerrel dolgozok)

 

 A fő hangsúly a  KINEZIOLÓGIÁBAN a kineziológiai ágakban, az izomtesztelés.

 

Az izomtesztelés végtelen lehetőségeket nyit az emberi energetikai rendszer, az agy és az érzelmek közötti kommunikációban, - megmutatva, mely szervhez áramlik sok, vagy túl kevés energia. Továbbá azt is, hogy ez az energia egyensúlyhiányt, vagy pszichológiai problémákhoz vezethet a test fizikai értelmezésében.

Az izomtesztelés megtalálja az utat, ahhoz, hogy az emberben mint egyénben, egyensúlyban maradjon az energiaáramlás, ezzel megújult külső és belső jólétet biztosítva.

Az az emberi képesség, ami Benned is rejlik: az öngyógyítás mozgósításával sikert, boldogságot, és az önismeret megszerzését biztosítja számodra, könnyebbé téve az életed!

 

 

A KINEZIOLÓGIA úgy látja az embert, mint az elválaszthatatlan egységet a test, szellem és lélek, egységében. Megtalálja és megszünteti az energia blokkokat minden szinten, helyre billentve az önszabályozást és az önmegvalósítás folyamatát.

 

 

Szeretettel várlak, Bonyhádon és Pécsen! 

 

Amrita

 Kapcsolat >>>>

 

Miben segít a KINEZIOLÓGIA? >>>>

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kineziologuspecs.blog.hu/api/trackback/id/tr342445736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.