Amrita - Lélekfészek

KINEZIOLÓGIA, BELSŐUTAZÁS, LÉLEKOLDÁS BONYHÁD

Hivatalos Honlapom

2018. április 27. - Amrita Forrásasszony lánya

Kedvesem!

Örömmel tudatom, hogy ez év februárjától üzemel hivatalos honlapom az

Amrita - Lélekfészek

 

Hamarosan megszüntetem blogjaimat, ezért kérlek, ha továbbra is szeretnél kapcsolatot ápolni, figyelemmel kísérni tevékenységemet, iratkozz fel hírlevelemre, melyet

IDE kattintva tudsz megtenni.

 

Köszönöm megértésedet, szeretettel: 

Amrita

Családfelállítás Bonyhádon

"A családfelállítás (Familienaufstellung) Bert Hellinger nevéhez fűződő terápia. A Familienaufstellung szó szerinti fordítása. A terápia Magyarországon 2000 óta családleképezés, családfelállítás, családállítás neveken vált ismertté. Általában csoportos formában történik, de egyéni foglalkozás is lehetséges. A csoportos formánál az egyén két-három mondatban elmondja témáját, majd a vezető vagy az egyén a csoportból a családtagok helyett megszemélyesítőket választ. Helyüket a térben a vezető jelöli ki, vagy megkéri az egyént, hogy kezeit vállukra téve helyezze el őket úgy, ahogy abban a pillanatban érzi. Ezután magától elindul a személyek mozgása, mintegy ráérezvén az egyén és a hozzátartozó sorsok, események energiájára, kötődéseire. A mozgásban előbb utóbb megjelenítődik a „sérült pont”, a kitagadott, elfelejtett, megítélt odatartozó. Ezután következik a tudattalan szeretetből fakadó kötődések feloldása, és a tudatos szeretet kialakítása: az egyén a felvállalt sorsot nagy tisztelettel „visszaadja” annak, akihez az tartozik, gondolkodásmódja ítéletmentessé válik és „elkezdheti” a saját életét. Az egyéni foglalkozásnál a vezető és az egyén együtt idézik fel a mezőt és keresik meg a „sérült pontot”. Egy fehér lapon jelképes figurákkal megjelenítik a mező résztvevőit, és ugyanúgy eljuthatnak a szeretettel teljes gyógyító mondatokig, mint a csoportos foglalkozáson."

Így ír a módszerről a Wikipédia.

 

systemische-aufstellung-erdnuesse.jpg

Tudod Te is, hogy a családunk, az anyánk, az apánk, a gyermekkorunk erősen hat az életünkre, ám nagyon keveset tudunk arról, hogy miként. A családot közös lélek mozgatja, amely igen távoli családtagok sorsa közt is szoros kapcsolatot teremthet. Sok terhünket saját életünkben szedtük magunkra, ám egy másik részét a család vagy egyes tagjai iránti hűségből hordozzuk, anélkül, hogy sejtenénk.

A családfelállítással fényt lehet deríteni a családon belüli, akár generációkon is átívelő működési mechanizmusokra, melyek adott esetben döntő módon határozhatják meg egy ember életét. Történhet mindez anélkül, hogy  tudnál arról, hogy az a gátló/korlátozó/fagyott/csikicsukis/zúzós hatás, amit egyébként tisztán érzékelsz a hétköznapjaidban, honnét is származik.  A rejtett működési mechanizmus a családrendszerben korábban élt emberek sorsa - hat rád  a jelenben, a család mostani  tagjaira. Első nekifutásra ez igazságtalannak tűnik, hogy egy valamikor élt ősömmel kapcsolatos rossz dolog az én életemet akadályozhatja, vagy teheti tönkre, ebben az életemben. 
Családrendszer szinten azonban nem történik más, mint kiegyenlítődés, ami nem más mint a  családrendszer öngyógyító mechanizmusának aktiválódása.

 

foto_familienaufstellung-300x199.png

 

Mindenképp érdemes megpróbálni annak a családfelállítás módszerét, aki:


· ismétlődő önsorsrontáson kapja magát, 
· akit krónikus betegség kínoz, 
· akit sok éve, évtizede kísér valamilyen változatlan rossz érzés, 
· aki bizonyos dolgokról világosan látja, miért csinálja „rosszul”, ám ettől nem változik semmi, 
· aki valamely rossz kimenetelű, kellemetlen helyzet többszöri ismétlődését tapasztalja, 
· akinek sokadik párkapcsolata végződik ugyanúgy, 
· akit megrendít egyes családi konfliktusok ereje, 
· aki családjában hasonló sorsok ismétlődését fedezi fel.A következő családfelállítás

időpontjai Bonyhádon

2018. február 24. szombat

2018. március 16. péntek

(kísérleti)

2018. április 21. szombat

(kísérleti)Kapcsolat felvétel, jelentkezés >>>

Asztrológia – Születési képlet elemzése

Erősségeidet, gyengeségeidet, és lehetőségeidet mutatja meg a születési képlet alapján végzett elemzés. Az önmagad megismeréséhez szükséges alapokat tárja fel.

A horoszkóp olyan, mint egy egész alakos, lélekkel és szellemiséggel töltött röntgen felvétel. Nem más mint a tudatalatti belső térképe.

asztrologia.jpg

Se a zodiákus jegy nem vagy, se a bolygó, se az aszcendensed, a képletedben. Pont mint a test- ahol minden szerv, a térd, a máj, a hólyag, stb. mindegyik össze és Hozzád tartozik.

A mag, - az üres fehér legkisebb kör, - a középpont a képletben, amire energiák hatnak. Az elemzés a születés pillanatára igaz, - energiák összessége, a legalsó oktávon játszott megélések lehetősége, egy fajta „indulási energia háló”. Az egyén, előzőéleteiből érkezik pár energia mintával (karma), aztán, a fogantatás előtti időszakban már tudni lehet, milyen szülőkhöz, kikhez érkezik. A magzati korban, majd a születést követően, a gyermekkorban magába szívja a lélek a családi rendszert, amiből aztán rálép a felnőtté válás útjára, kapcsolatokat hoz létre, családot alapít, munkát vállal. A megbetegedések, a balesetek lehetőségei, a hajlamok, is kiolvashatók a születési képletből.

Nincs tökéletes képlet de szülői háttér sem. A gyermekkor a karma, - az előző életekből hozott minták következménye. Megmutatja, milyen hatások formáltak, milyen elmeszerkezet alakult ki ennek hatására. Rámutat arra, hogy milyen érzésekkel, gondolatokkal, stratégiákkal éled az életet, milyen technikákkal állsz önmagad boldogságának útjában. Ránézhetsz az igényeidre, nagyító alá kerülhet a párkapcsolati forgatókönyved.

astrology.jpg

 

Segítségével hosszú évek külső-belső kutatását, kérdéseinek megválaszolását tudod felgyorsítani, Életedet szabadabban, magasabb szinten, boldogabban tudod működtetni.

A képlet elemzést egy kb. 2 órás személyes – esetleg viber, skype, messenger segítségével, a távolságok áthidalásának érdekében - konzultációval adom át.

A teljes elemzés tartalmazza a karmát, amivel érkeztél, a szülői hátteret, a gyermekkorodat, a párkapcsolataidat, a munka területeket, és az egészségi állapotra utaló jelzéseket, üzeneteket.

Az elemzéssel együtt átadok egy terápiás javaslatot is, hogy milyen terápiával, mely energiák pótlásával/egyensúlyba hozásával, milyen táplálkozással tudod önmagad problémáinak javát magad mögött hagyni, gyógyítani, javítani – élőbbé, szabadabbá, boldogabbá tenni Életedet, megéléseidet.

 További információk, a Kapcsolat >>> menüpont alatt.